24. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterson: teedehangete ülevõtmine nõuab pikemat aega

Eesti Ehitusettevõtjate Liigu tegevjuht Indrek Peterson ei pea võimalikuks teedehangete üleandmist Riigi Kinnisvarale, sest tegemist on valdkonnaga, mille puhul on Riigi Kinnisvaral vähe kogemusi.

Petersoni sõnul pole praegu kindlasti Riigi Kinnisvaral sellist kogemust, mis võimaldaks teede hanked Maanteeametilt üle võtta. „Selline ülevõtmine nõuab pikemat aega. Iseenesest ju vahet pole, kes hankeid korraldab, oluline, et see oleks tehtud professionaalselt ja kvaliteetselt,“ märgib Peterson.

„Maanteeamet ja RKAS toimivad erinevate seaduste piires, üks teede- ja teine ehitusseasude järgi. Igal seadusel on omad lüngad, mis mõjutavad samuti hangete õnnestusmise või ebaõnnestumise,“ lisab Peterson.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785