23. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõnis Pleksepp: teede ehitamisel ei piisa juristidest

Trev-2 Grupi juhatuse esimehe Tõnis Pleksepa sõnul on Arto Aasa ettepanek pisut ennatlik. „Tee-ehituse hanked on väga mahukad ning nõuavad väga paljude spetsialistide kaasamist. Teede ehitamisel ei piisa juristidest, vaid on vaja kaasata insenere ja spetsialiste,“ tõi Pleksepp välja.

„Maanteeametis on teedeehituse hangetega seotud väga paljud spetsialistid, kelle põhitegevus ei ole riigihangete korraldamine. See on pigem kaasnev kohustus,“ märgib Pleksepp

Pleksepp lisas, et hanke puhul on tähtis roll hanke juhtimisel, mis on väga pikk protsess. „Loomulikult on maanteeametil ette tulnud probleeme, kuid nendel on ka olnud omad põhjused. Alati saab asja parandada,“ hindas Pleksepp maanteeameti seniseid tulemusi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785