23. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aivar Tuulberg: Tühistatud hangetest on vähe räägitud

„Teede ehitamise kompetents ei saa tulla üleöö,“ märkis ehitusfirma Rand ja Tuulberg nõukogu esimees Aivar Tuulberg.

„Kõigi nende õnnestunud hangete jutu juures tuleb tähelepanu pöörata sellele, et Riigi Kinnisvara on eksinud väga palju ehitushindade arvestamisel,“ hoiatas Tuulberg. „Seetõttu on paljude hangete puhul tulnud ette tühistamisi, millest on vähe räägitud. Seda arvestades on kaheldav, kas Riigi Kinnisvara on võimeline teede ehituse hankeid korraldama, mille spetsiifika on tunduvalt erinev tavaehitusest,“ lisas Tuulberg.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785