Autor: Ehitusuudised • 15. september 2023

Uusarenduste turg näitab kosumise märke

Juba aastajagu kiratsenud uusarenduste turg on suvel aktiveerunud – lisaks suuremale huviliste arvule on ka broneeritud korterite arv teinud märkimisväärse hüppe, kuid siiski ühel tingimusel, selgitas Pindi Kinnisvara juht Peep Sooman.
Foto: Liis Treimann

Pindi Kinnisvara müügipartner Peep Sooman ütles, et uute korterite vastu langes huvi märkimisväärselt juba eelmise aasta suvel, kui terve elukondliku kinnisvara turg kinni kiilus ja hinnad langema hakkasid. „Oli kuid, kus terve Tallinna ja Harjumaa peale tehtu mõnikümmend uue korteri broneeringut, sest inimesed olid segaduses ja ootel, kuna kiirelt kerkinud euribor ja üleüldine elukalliduse tõus sundis oma rahakoti sisu mitu korda üle lugema“, rääkis ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785