Autor: Siim Sultson • 15. september 2023

Uusküla: ehitussektorile avanevad uued võimalused

Rootsi ja Soome kinnisvara valdkonna kriis on pannud Eesti tööstused ootele, siinne niigi kiduv ehitussektor vindub, Skandinaavia investorid hoiavad eemale. Kuid just praegu avanevad ehitussektorile uued perspektiivid - ilmuta vaid paindlikkust ja mõtteerksust.
Luminor peaökonomist Lenno Uusküla
Foto: Liis Treimann

Luminori peaökonomist Lenno Uusküla vastustes neljale küsimusele lahkab olukorda kinnisvara ja ehituse turul ning näitab, mis ootab ees.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785