Autor: Ehitusuudised • 14. september 2023

1Partner rajab Tallinna kesklinna 4miljonilise kortermaja

Arendaja alustas Tallinna kesklinnas uue 28 korteriga A-energiaklassi hoone Kalevi Maja arendust, mis valmib 2025. aasta alguseks.
1Partner Kinnisvara juhi Tanel Tarumi hinnangul on kesklinna piirkonnas kätte jõudmas uusarenduste põud.
Foto: Eiko Kink

1Partner Kinnisvara juhi Tanel Tarumi hinnangul on kesklinna piirkonnas kätte jõudmas uusarenduste põud. "Kesklinnas ei ole uusi kortereid kunagi lõpmatult, kuid viimase aasta muutused turul on valikuvõimalusi veelgi kahandanud, kuna uusi projekte praktiliselt peale tulnud ei ole," kommenteeris Tarum.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785