Autorid: Jane Suu, Teeli Remmelg • 14. september 2023

Ehitusmaterjalide tootjate TOP: kõigil on huulil küsimus, kui kaua langus kestab

Eelmise aasta heade tulemustega parimate edetabelisse jõudnud materjalitootjad tunnistavad, et tänavu on olukord hoopis teine ja kiire kasv on sama kiirelt läbi saanud. Kõigile on oluline küsimus, kui kaua langus kestab ja kas kogutud kasumist ikka piisab, et töötajaid hoida ja julgeda parema aja ootuses investeerida.
Foto: Sten Semjonov

TOPi võitja ASi Nordkalk juhatuse liige ja tootmisüksuse juht Tõnis Namm tõdeb, et tänavune aasta on olnud keeruline. Tootmismahud on vähenenud ja ettevõte pole pääsenud ka töötajate koondamisest. “Tulemuslikkuse oleme suutnud säilitada tänu sellele, et alles jäänud töötajad saavad olukorrast hästi aru ja on muutustega kaasa tulnud,” märkis Namm. Nii on ettevõttel õnnestunud kulusid kokku hoida ja konkurentsis püsida. Loe pikemalt Nordkalki tänavustest väljakutsetest SIIT.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785