Autor: Urve Vilk • 23. mai 2023

Metallitootja: ehitussektoris tuleb kukkumise aasta

Tänavu esimeste kuudel on ettevõtte käive langenud lausa 80%, tunnistab Peikko Eesti tegevdirektor Aare Raam ja prognoosib ehituses suurt kulude kokkuhoiu ning esimesi pankrotte.
Aare Raam muretseb, et juba on mai keskpaik ja ikka valitseb turul vaikus. Foto: Katrin Kivi / Lääne-Virumaa Uudised

“Täna võib rahul olla, et ei ole hullemini läinud, aga kindlasti ei saa me täna rahul olla selle aasta tulemusega,” kommenteerib OÜ Peikko Eesti juhatuse liige Aare Raam tulemust selle aasta esimesel neljal ja poolel kuul. “Kogu meie eelarve strateegia on uppi löödud – eelarvestatud müügist oleme maas suurusjärgus 50%. Eelmise aasta käibenumbritega võrreldes aga on selle aasta esimeste kuude langus olnud lausa 80%. Mis on väga suur langus meie jaoks.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785