Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 18. mai 2023

Aasta alguses kärbiti kõvasti materjalitootjate ridu

Ehitusmaterjalide tootmine kaotas aastaga kokku 3% töötajatest, millest pool toimus tänavu 1. kvartalis. Enim on see puudutanud kahe valdkonna ettevõtteid. Vaata, millistes ettevõtetes on aastaga aastaga enim töökohti kärbitud.
Foto: Liis Treimann

Ehitusmaterjalide tootmine kaotas aastaga oma töötajatest 352 inimest ja töötajate arvu vähenemine on kestnud neli viimast kvartalit järjest, kuid peaaegu poole aastasest vähenemisest moodustab tänavu 1. kvartalis toimunud 1,4%line töötajate arvu langus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785