3. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lemminkäineni emafirmal sai paika kolmaastaku plaan

Autor: Raul Mee
Soome ettevõte Lemminkäinen teatas, et järgmisel kolmel aastal võetakse fookusesse kasumi kasvatamine ja uus konkurentsivõimelisem strateegia, et kasvatada tõhusust.

3. detsembril toimuval Eesti Ehituskonverentsil 2015 räägitakse ka sellest, milline peaks olema Eesti ehitusettevõtluse strateegiad, et ergutada ettevõtteid kasumlikule tegevusele ja tõhususe kasvatamisele

Tutvu konverentsi programmiga ja registreeru

Ettevõte soovib uuendada tegevusmudeleid, mis tagavad tugevama konkurentsivõime ning aitavad saavutada rohkem kasumit just Põhja-Euroopa piirkonnas.

Kõige parema väljavaatega projekte näeb ettevõte Norras ja Rootsis, kus on tegemist pikkade lepingutega. Soome turg on viimase aasta jooksul kahanenud ning seetõttu keskendutakse seal rohkem linnakeskuste projektidele.

Ettevõte teatel jääb fookusest välja täielikult Venemaa, kus on turg märgatavalt nõrgenenud ning uusi projekte plaanis ei ole.

"Lähemate aastate jooksul on Lemminkäineni eesmärk tõsta märgatavalt konkurentsivõimet kõigis ärisegmentides, et tagada kasumi kasv," ütles Lemminkäineni president ja juhatuse esimees Casimir Lindholm. "Võtame kasutusele parimad praktikad kõigis ärisegmentides ja riikides, kus tegutseme, et saavutada majanduslik tasakaal."

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785