9. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa lõpetas koostöö Oxford Parkiga

Sel nädalal lõpetas Uus Maa Kinnisvarabüroo koostöölepingu  kinnisvaraarendajaga Oxford Park, kuna ei taha seada ohtu ostuklientide ootusi ning soovib hoida oma renomeed.

Kinnisvaraarendaja Oxford Park tegeleb Raplamaal Juuru vallas asuva Oxford Parki elamurajooni ning Tallinnas Adamsoni tänavale rajatava korterelamu arendamisega.

“Uus Maa Kinnisvarabüroo otsustas lõpetada koostöö, kuna arendaja nägemus protsessidest oli kardinaalselt erinev sellest, kuidas Uus Maa on harjunud koostööd tegema,” ütles Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimees Mika Sucksdorff.

“Oxford Parki inglastest juhid on olnud inimestena väga meeldivad, kuid Eesti turul on neil raske läbi lüüa. Nende projektide läbiviimise ja otsuste kiirus ei sobi kohaliku turu konteksti. Uus Maa ei soovi seada ohtu oma ostuklientide ootusi, kuna Oxford Parki objektide arendused võivad jääda venima. Meil puudub kindlus arendatavate objektide algus- ja valmimistähtaegades ja me ei saa riskida Uus Maa usaldusväärsusega. Sellegipoolest soovime senistele koostööpartneritele edu ja õnnestumisi,” lisas Sucksdorff.

Uus Maa Kinnisvarabüroo soovib hoida oma renomeed. Korduvalt Eesti parimaks kinnisvarabürooks hinnatud ettevõte on turul olnud pea 20 aastat ning kõik need aastad on olnud edukad tänu sellele, et kliendid on firmat usaldanud ja soovinud ettevõtte teenuseid kasutada.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785