9. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arendaja jätkab Oxford Parki projektiga

Rapla maakonda Juurusse linnaku rajamist planeeriv arendaja Oxford Sustainable Group kinnitas, et  projektiga jätkatakse vaatamata muutunud majandusoludele ning pärast koostöö lõppemist Uus Maa kinnisvarabürooga on alustatud uue müügimeeskonna kokkupanekut.

Seni tegeles Oxford Parki müügiga kinnisvarabüroo Uus Maa. „Meil on olnud meeldiv koostöö Uus Maa kinnisvarabüroo töötajatega, kuid kuna maakleritel ei õnnestunud jõuda ühegi müügitehinguni ei Tallinna kesklinnas Adamsoni tänaval asuva korterelamuga ega Oxford Parkiga ning samuti ei kaasnenud müügiga mõjuvat turundustööd, siis on loogiline, et meie koostöö pidi lõppema,“ sõnas Oxford Sustainable Groupi tegevjuht Hadley Barrett.

"Oleme hakanud enda müügimeeskonda kokku panema, et parandada müügitulemusi,“ lisas ta.

Oxford Sustainable Group käivitas 2011. aasta kevadel Juurus, Rapla maakonnas „Oxford Park“-nimelise linnaku arenduse. „Me ei arvanud, et ülemaailmne majanduskriis tuleb W-kujuline, et ühele langusele järgneb kohe teine. Uskusime kevadel 2011, et majanduskriis hakkab mööduma ja julgesime sellise uue innovaatilise suure projektiga välja tulla,“ sõnas Barrett.

Barretti sõnul on nad algusest peale rõhutanud, et tegemist on väga suure projektiga, mis valmib täielikult vähemalt kümne aasta jooksul, projekti areng jätkub.

„Selle kümne aasta sees on arendusel paika pandud omad etapid, kuid sellistel suurtel ettevõtmistel võib esineda ka muudatusi, mida tuleb teha lähtuvalt turu nõudmistele, näiteks partneri vahetumine,“ märkis Barrett. „Tahan öelda, et me pole Eesti turult kuhugile kadunud ning kindlasti jätkame oma projektiga,“ lisas ta.

 

 

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785