9. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oxford Park'i müük läks lahti

Raplamaale Juurusse rajatavasse uuslinnakusse Oxford Parki on aprillikuu jooksul müüdud viis elamukrunti ja viis äripinna rendilepingut. Oxford Sustainable Groupi tegevjuht Hadley Barrett märkis, et äripindade rendilepingud läksid müügiks juba enne kampaania alustamist.

„Me oleme toimunud arenguga väga rahul. Praegu on elamupindade müük toimunud rohkem kui kaks korda kiiremini algselt planeeritust ja äripindade rendilepingute müük on toimunud juba enne kui me oma kampaaniga üldse alustada saime,“ ütles Oxford Sustainable Groupi tegevjuht Hadley Barrett.

Barret lisas, et sel nädalal algab jaanipäevani kestev kampaania, mille raames pakutakse 20 ridaelamut välja erihinnaga. "Kinnisvara müügihindu ootab sel aastal vähemalt 10% kasv, nii et 80% hüpoteegi korral (kui on olemas 10 000 eurone omafinantseering) teenivad meie pakkumisest osavõtnud ostjad tagasi aasta lõpuks pool omafinantseeringu väärtusest,“ märkis ta.

Oxford Parki müügiga tegeleva Uus Maa juhatuse esimees Mika Sucksdorff kinnitas, et elamupinna müük on olnud siiani plaanitust kiirem. Uus Maa statistika järgi esindab Oxford Park aprillis esimese kuuga ca 15% Harjumaal ja Raplamaal müüdud majadest.

Oxford Park moodustab 560 000 m² territooriumil Tallinna ja Rapla vahele Atla külasse jääva tervikliku uusasumi, kuhu peaks elama asuma 350 peret. Itaalia arhitekti Francesco de Luca kavandatud külas saab valida ridaelamute, eramajade, kahe- ja kolmepereelamute vahel.

Oxford Parki kavandamine algas 2007. aastal, mil alustati detailplaneeringutega. Kogu alale on kavandatud terviklik infrastruktuur koos elamu- ja ärimaa, energeetika ja muu taristu, puhkealaga.  

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785