Autor: Harro Puusild • 30. mai 2024

Alar Saluste: oleme Euroopas justkui seisma jäänud

Euroopas on materjalide tootmine justkui seisma jäänud ja meile paistab, et oleme rikkad ja edukad, las Hiina ja Aafrika toodavad, sõnas R-S Osa Service´i juhatuse liige Alar Saluste hiljuti toimunud Äripäeva ja Tööstusuudiste loodusressursside aastakonverentsil.
Meil kõigil tuleb pingutada selleks, et Eestis oleks tore ja mõistlik elada. Me ei saa eeldada, et ostame kõik sisse, rõhutas Alar Saluste oma ettekandes.
Foto: Johanna Adojaan

„Kui vaatame laia maailma, siis Euroopa on kõige keerulisem koht tootmisüksuse ehitamiseks,“ oli Ragn-Sellsi gruppi kuuluva R-S Osa Service OÜ juhatuse liige Alar Saluste mai alguses toimunud Loodusressursside aastakonverentsil kriitiline. Saluste keskendus oma ettekandes ringmajandusel põhineva tööstuse rajamisele Eestis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785