Autor: Urve Vilk • 12. aprill 2024

Einpaul: tellija peab materjalide taaskasutamist veel liialt kalliks

Materjalide taaskasutamine on tellija jaoks hea idee nii kaua, kuni ta peab hakkama tegema selle tõttu kompromisse hinnas või ehitusajas, rääkis Estkonsult projekteerija ja volitatud ehitusinseneri Jürgen Einpaul Targa Ehituse konverentsil ehitusmaterjalitootjate vestlusringis.
Estkonsult projekteerija ja volitatud ehitusinseneri Jürgen Einpaul märkis, et taaskasutus tähendab, et tuleb teha kompromisse.
Foto: Raul Mee

Estkonsult projekteerija ja volitatud ehitusinseneri Jürgen Einpaul ütles vestlusringis, et materjalide taaskasutus peaks olema ehitusprojektide kontekstis tellija sooviks, ehkki ka konsultantidena on neil oma roll taaskasutuse võimaluste tutvustamises.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785