Autor: Teeli Remmelg • 21. mai 2024

Betoneks loobus Venemaa tütarfirmadest ja võttis vastu kahjumi

Foto: Andres Haabu
Betoneks AS teenis 2023. aastal 11 miljoni eurose käibe juures 0,76 miljonit eurot tegevuskahjumit, sest kandis maha Venemaa tütarfirmade varad. „Olukord betoontoodete turul on ülikriitiline, kõik võitlevad ellujäämise nimel,“ oli ettevõtte juht Mati Ivask ka Eesti turu osas pessimistlik.

Ettevõtte müügitulu kahanes eelmisel aastal 68% ja tegevuskasumi rentaablus oli -7%. 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 34 miljonit ja tegevuskahjum 0,16 miljonit eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785