Autor: Teeli Remmelg • 28. veebruar 2024

Frammi juht: betoontoodete turul käib hinnavõitlus, et ellu jääda

ASi Framm juhi Rasmus Kurmi sõnul on nende tootmine keeruline ja tegevusi peab pikalt ette planeerima.
Foto: Liis Treimann
Betoontoodete sektoris on olukord raske, sest peatöövõtjate poolt on märgatavalt tugevnenud surve, et tootjaid jätkuvalt hindu alandaksid. Samas ei ole tehastel mõtet hakata enda tööle peale maksma, sest tänased müügihinnad ei ole jätkusuutlikud, muretseb olukorra pärast ASi Framm juht Rasmus Kurm.

Hetkel on olukord betoontoodete sektoris raske, sest tänased müügihinnad ei ole tehaste jaoks enam jätkusuutlikud. Sisendhinnad on kasvanud ja kasvavad jätkuvalt ja kvalifitseeritud tööjõu palgaootus on kõrgem kui varem.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785