Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 29. veebruar 2024

Betoonitootjate TOP30: turg langes kokku 20 protsenti

Foto: Liis Treimann
Betoontoodete sektoris oli eelmisel aastal suurim koondkäibe kukkumine - kokku 20,3 protsenti, sellega kaasnes töötajate arvu kahanemine 15 protsenti. Toome välja 30 suurima käibega betoontoodete valdkonnas tegutsevat ettevõtet ja kas nad kukkusid keskmisest enam või suutsid hoopis kasvada.

Äripäeva Infopanga värske Ehitusmaterjalide tootjate kvartaliraporti andmetel on betoonitootjate valdkonnas 45 ettevõtet, neist 41 ületavad 250 000-eurost käibepiiri. Käibepiiri ületavate ettevõtete arv kahanes aastaga 3 ettevõtte võrra.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785