Autor: Teeli Remmelg • 28. märts 2024

Vanalinna Ehitus laiendab Tallinna Ülikooli arheozooloogiakollektsiooni hoonet

OÜ Vanalinna Ehitus sõlmis 25. märtsil ehituse töövõtulepingu Tallinna Ülikooliga Ankru 4a asuva arheozoloogiakollektsiooni hoone juurdeehitustööde läbiviimiseks. Projekti maksumus on 2,1 miljonit eurot ning valmimise aeg 2025. aasta kevad.
Foto: JAKE FARRA, Jake Farra

OÜ Vanalinna Ehitus ehitusjuht Indrek Kaselt rääkis, et projekti eesmärk on hoonet laiendades luua linnaruumi sobiliku ilmega ning funktsionaalne hoone, mis arvestab ülikooli vajadusi arheoloogia teaduskogu arheozoloogiakollektsiooni säilitamisel ja teadustöö läbiviimisel. “Oleme aastate jooksul mitmetesse haridust ja inimkonna arengut toetavatesse projektidesse ehitusalase kogemuse läbi investeerinud. Täna on meil hea meel oma panus teadustöö arengusse anda, sest ilma minevikku uurimata ei saa me ühiskonnana ka edasi liikuda,” lisas Kaselt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785