Autor: Teeli Remmelg • 1. veebruar 2024

Ehitusettevõtete käibe TOP 50: 2023. aastal tuli 7% langust, kuid mitte kõigil

Foto: Andras Kralla
Ehitusettevõtete 2023. aasta nelja viimase kvartali koondkäive kahanes 7,3% võrra, selgus Äripäeva infopanga raportist. Samas olid ettevõtetel tulemused erinevad ja toome esile 50 suurimat käivet teinud ehitusettevõtet ja kas nad liikusid tõusu- või langustrendis.

Ehituse valdkonnas on 536 ettevõtet, neist 377 ületavad 1 miljoni eurost käibepiiri. Käibepiiri ületavate ettevõtete arv kahanes aastaga 77 ettevõtte võrra.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785