Autor: Ehitusuudised • 1. veebruar 2024

Sauele ehitatav uus lasteaed sai nurgakivi

Täna, kell 13 pandi Sauele, Tule põik 9 aadressile kerkivale lasteaiale nurgakivi. 4,5 miljonit eurot maksev hoone valmib OÜ Vanalinna Ehituse ja Veskimöldre haridusmaja koostöös, projekti plaanitav lõpptähtaeg on august 2024.
Nurgakivi asetasid Saue majandusosakonna juhataja Silver Libe, Saue vallavanem Andres Laisk ja Vanalinna Ehituse juhatuse liige Kaidur Karba.

OÜ Vanalinna Ehitus juhatuse liikme ja tegevjuhi Kaidur Karba sõnul liigub Eesti ühiskond samm-sammult üha hoolivama ja kaasavama ühiksonnamudeli suunas, mille üheks alustalaks on hoolega läbimõeldud ning arengut toetavad õppeasutused. “Sauele kerkiv lasteaed saab olema laste huvidest ja vajadustest lähtuv õppehoone, kuhu lapsevanemad saavad oma lapsed igal hommikul tuua, teades, et sealne õpikeskkond on tänapäevastele nõudmistele igati vastav,” lisas Karba.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785