Autor: Teeli Remmelg • 19. märts 2024

Ehitushangetel on tellijate ja pakkujate hinnaootustes suured käärid

Ehitushangetel on konkurents oluliselt tihenenud, lisaks erineb tellijate hinnaootus tihti suurel määral pakkumistes olevast ning hanked kipuvad seetõttu venima, kirjeldas olukorda Nordecon ASi juhatuse liige Tarmo Pohlak ehitusliidrite arvamusküsitluses.
Nordeconi juhatuse liige Tarmo Pohlak ütles, et tänavu üritavad ehitusettevõtted säilitada olemasolevaid mahte ja kasvust ei unista.

Ehitusettevõttel on pidevalt põhifookuses kaks suurt teemat - olemasolevate objektide võimalikult efektiivne teostus ja uute objektide hankimine maksimaalselt soodsatel tingimustel. Nii ka praegustes keerukates oludes.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785