Autorid: Toomas Kelt, Jelena Tsenno, Harro Puusild • 16. märts 2024

SUUR ÜLEVAADE | Eestisse on kerkimas paarkümmend uut tehast

Kuigi investeeringud tööstusvaldkonda on langenud ja firmajuhid ennustavad investeeringute jätkuvat vähenemist, on Eestisse kerkimas ligi paarkümmend uut tehast. Usinaim tootmispindade laiendaja on metallitööstus.
Foto: Jelena Tsenno

Tööstusuudised kogus veebruarikuus kokku andmed teadaolevate tehaste ehitamise plaanide ja juba ehitatavate tehaste kohta. Kerkivad 18 tehast on kantud koos nende põhiandmetega interaktiivsele kaardile, mille leiad loo keskelt. Nagu näha, on kõige enam uusi tootmisüksusi kerkimas Tallinna ja Harjumaale.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785