Autor: Ehitusuudised • 15. märts 2024

Swedbank: uusi projekte napib, aga ka võlgnevusi pole

Praegu tegelevad pangad pigem eelmise aasta lõpus algatatud projektidega, kui uute ja värsketega – neid lihtsalt napib. Sügistormi pilvi kusagilt ei paista, sest makseraskustes kliente või suuri võlgnevusi kohustuste täitmisel sisuliselt ei esine, kirjutas Swedbanki kinnisvara ja ehituse osakonna juhataja Ero Viik.
Sügistormi pilvi kusagilt ei paista, sest makseraskustes kliente või suuri võlgnevusi kohustuste täitmisel sisuliselt ei esine, märgib Swedbanki kinnisvara ja ehituse osakonna juhataja Ero Viik (Foto: Swedbank).

Kokkuvõtvalt: optimismi ja ettevaatuse vahel

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785