Autor: Ehitusuudised • 15. märts 2024

Ehituse palgaraport I 2023 4. kvartal - inseneride keskmine palk pea 3000 eurot

Ehitussektori palgasurve eelmise aastal jätkus ja keskmine töötasu näitas 4. kvartaliks tugevat kasvutrendi ehitusinseneridel kerkides 2979 euroni, aga ka rajatiste lihttööliste palk tegi tugeva tõusu, selgus värskest statistikaameti palgaraportist.
Foto: Andras Kralla

Avaldame statistikaameti värsked andmed, millised olid ehitusvaldkonna keskmised brutopalgad ametirühmade lõikes 2023. aasta 4. kvartalis ning kuidas need on muutunud võrreldes 2022. aasta 4. kvartaliga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785