Autorid: Teeli Remmelg, Sigrid Kõiv • 8. veebruar 2024

Ehitusettevõtete palga TOP 100 - parimates maksti üle 5000 euro keskmist tasu

Foto: Liis Treimann
Ehitussektori 2023. aasta nelja kvartali keskmine töötasu oli 2122 eurot ja see kasvas aastaga 18,2%. Tõime esile eelmise aasta 100 parimat keskmist töötasu maksnud ettevõtet, kusjuures esikümnes ületas see 5000 eurot.

Äripäeva Infopank avaldas värske Ehituse- ja arendusettevõtete kvartaliraporti.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785