Autor: Ehitusuudised • 1. märts 2024

Toota on raske, kuid ehitada soodne aeg

Luminori peaökonomist Lenno Uusküla.
Foto: Liis Treimann
Eesti majandus on jätkuvalt tugevas languses, kuid kõige teravam on olukord töötlevast tööstuses nendes ettevõtetes, kes on tootnud kinnisvaraga seotud kaupu Rootsi ja Soome turule, kuid samas ehitada on soodne aeg, analüüsis olukorda Luminori peaökonomist Lenno Uusküla.

Langus on olnud majandusharude vaates samuti märkimisväärselt ebavõrdne. Osad sektorid on eelmisel aastal nautinud kasvu, samas kui teistes on olnud olukord muutumatu ja kolmandates on nähtud märkimisväärset langust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785