Autorid: Sigrid Kõiv, Siim Sultson • 7. veebruar 2024

Ehitusjuhid: ka tänavu kasvab ainult palk

Äripäeva Infopank küsitles jaanuaris sektori 16 ettevõtte juhti ja palus vastata oma ettevõtte lähema kuue kuu väljavaateid puudutavatele küsimustele. Teiste näitajatega võrreldes prognoositi kiiret kasvu vaid keskmisele töötasule
Turg jaheneb.
Foto: Liis Treimann
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785