24. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusmaterjalide Liit valis uue juhatuse

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit (EETL) valis 23. mail toimunud üldkoosolekul uue juhatuse. Kuigi ehitusturul on pessimistlikud ootused, on liit käesoleva aasta osas optimistlik ning panustab väikesele tõusule.

EETLi juhatusse valiti kaks uut liiget, kellleks on AS Wienerberger juhatuse liige Raivo Vasnu ja AS Saint-Gobain Ehitustooted Weberi äriüksuse direktor Mart Arro.

Uue juhatuse täiskoosseis:

Tõnis Neilinn (AS Malmerk Fassaadid),

Vaido Leosk (AS E-Betonelement),Raivo Vasnu (AS Wienerberger) Mart Arro (AS Saint-Gobain Ehitustooted),Veljo Haube (OÜ Väo Paas)Peep Siimon (AS Esco / Weckman)Meelis Einstein (AS Kunda Nordic Tsement)Egon Mats (AS Lasita Aken)Vallot Mangus (AS TMB)Toomas Vainola (AS Rudus).Vahetult peale üldkoosolekut toimunud EETL juhatuse koosolek valis taas Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhatuse esimeheks Meelis Einsteini. Meelis Einstein on Eesti ühe suurema ehitusmaterjalitootja, AS-i Kunda Nordic Tsement tegevdirektor.Liidu revisjoni viivad järgmisel kahel aastal läbi Tiit Raud (AS Saint-Gobain Glass Estonia) ja Ivar Sikk (AS Aeroc Jämerä).

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit (asutatud 1993. a) on ehitusmaterjalide tootmise ja müügiga tegelevate ettevõtjate ühendus, kuhu kuulub 64 ettevõtet. Liidu liikmete ehitusmaterjalide realiseerimise netokäive oli 2012. a 385 miljonit eurot.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785