8. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mölder: tellija ei huvitu innovatsioonist

Teede- ja taristuehitusega tegeleva TREV-2 juhi Erki Mölderi hinnangul takistavad efektiivsust nii ettevõtete enda sisemised protsessid kui ka ehitusturu keskkond.

Ehitusuudised.ee uuris teedeehituses tegutsevalt Trev-2-lt miks on Eesti ehitussektori efektiivsus võrreldes põhjamaadega madalam ja mis takistavad tõhususe kasvatamist Eestis?

Mölder toob takistavate teguritena välja järgmised:

- Ebapiisav nõudlus ja ülemäärane pakkumine turul

- Madal investeerimisvõimekus- Väikesed ja tükeldatud mahud- Ebaefektiivne ja raskesti planeeritav ressursside kasutus- Tellija passiivsus innovatsiooni osas- Vähene IT võimaluste kasutamine tootmisprotsessis- odavaima hinna kriteerium

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785