27. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bremi 10 kinnistut said vee tagasi 

Tallinna Vesi ja kinnisvarahooldusfirmaga Brem saavutasid reedel kokkuleppe ja kümnes hoones, kus vesi oli eelmise nädala algusest kinni keeratud, taastati laupäeval veevarustus.

Samas on Tallinna Vesi ikkagi valmis andma pankrotitaotluse sisse. "Bremil on aega tänase jooksul reageerida konkreetsete ettepanekutega võlgnevuse likvideerimiseks. Vastasel korral esitab Tallinna Vesi homme pankrotiavalduse sisse," rääkis veefirma pressiesindaja Priit Koff ERRi uudisteportaalile.

Koffi kinnitusel pole Bremi maksedistsipliin olnud korrektne juba viimase kaheksa aasta jooksul. Kokku on Brem veefirmale võlgu üle

10 miljoni krooni.

Bremi koguvõlg ulatub 21 miljoni krooninini. Samas ollakse Bremile ettevõtte juhi Risto Mägi sõnul võlgu üle 30 miljoni krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785