3. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noor ehitusärimees pügas isegi advokaati nagu poisikest

Ettevõtjatele ja juhtidele villasid ehitanud noormees nõudis ühe maja kahekordset kinnimaksmist, nüüd pelgab tema lõksu langemist tuntud büroo advokaat.

Vahetult enne jaanipüha saabus Eesti Ekspressi toimetusse püha viha täis advokaat hästituntud büroost. Ta rääkis, et kahtlustab kelmust, kus nahk tahetakse üle kõrvade tõmmata temal endal. Seesama Gunnar lubas ehitada advokaadile kolme miljoni krooni eest eramu, maja pidi valmis saama rohkem kui aasta tagasi, kuid on seniajani lõpetamata.

Advokaadi tuttav (nimetame teda sportlaseks) aga on juba suure jama sees. Gunnar lubas ehitada talle Kakumäele mitmekorruselise villa, kuid tegi praaki ja töö katkes. Ühel päeval teatas Gunnar sportlasele jultunult, et ta on tegelikult kogu aeg seda maja tasuta ehitanud, maksku mees 2,6 miljonit krooni võlga ära!

Ja sportlane oli päris hädas, sest oli Gunnari soovil maksnud sularahas, kuid ei omanud korrektseid kinnitusi arvete ja raha üleandmise kohta. Gunnar palkas koguni inkassofirma ja läks päris tükk aega, enne kui sportlane oma asjad klaariks sai. Ehitus seisab seniajani ja selle ümbrust võib võrrelda sigade songermaaga.

Gunnar räägib sujuvalt nagu meistriklassi müügimees, kuigi kohtumisest keeldub. Ta möönab probleeme ("Ma ei saa öelda, et oleksin kõike ideaalselt teinud"), kuid süüdi olnud ka tellijad ise. Näiteks laskis advokaat trepi ringi teha (astmete vahe osutus liiga laiaks) ning nõudis ka muid ümberehitusi ja nüüd olla advokaat lisatööde eest võlgu pool miljonit. Advokaadi sõnul oli tegemist praagiga, mille ehitaja pidi ise ringi tegema.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785