Autor: Sven Pertens • 5. jaanuar 2024

Sven Pertens: mõne aasta pärast lõhume teedel autosid ja imestame

"Väliskapital ei investeeri riiki, mille eri piirkondade vahel puudub mugav, kiire ja turvaline ühendus. Riigi ääremaastumist ei ole võimalik vältida, kui suurematest linnadest kaugemal asuvatesse piirkondadesse ei pääse mööda kaasaja nõuetele vastavaid maanteid," kirjutab TREV-2 Grupi juht Sven Pertens.
Foto: Andras Kralla
Maailmas ei ole teada ühtegi arenenud riiki, millel oleks välja arendamata või halvas seisukorras teedevõrk. Asfalditehaste väljasuremine on meie kõigi probleem, kirjutab TREV-2 Grupi juhatuse esimees Sven Pertens vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.

Sisenesime 2024. aastasse keerulises olukorras. Nii globaalsel kui kohalikul tasandil on laual arvutu hulk probleemseid teemasid, millest Eesti ettevõtja poolt vaadatuna on kõige olulisem juba poolteist aastat kestnud majanduslangus ning otsustajate pikaajaline tervikvaate puudumine, mis meid praegusesse olukorda on juhtinud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785