Autor: Ehitusuudised • 2. juuli 2024

Betoonimeister läks täielikult Saksa kontserni kätte

Saksamaa ehitusmaterjalide kontsern Schwenk suurendas osalust Eesti kaubabetoonitootjas AS Betoonimeister ja omab nüüd kogu ettevõtet. Betoonimeister jätkab tegevust senise nime ja juhtimisstruktuuriga.
Betoonimeistri juht Kalle Suitslepp
Foto: Betoonimeister

Möödunud aasta veebruaris ostis Schwenk Betoonimeistri 65,7% osaluse. „Vertikaalne integreerimine on osa Schwenki äristrateegiast kõigil turgudel ning on hea meel näha, et Betoonimeister liitub tänasest täielikult meie perega,” ütles Schwenki Eesti juhatuse liige Sergei Mironov.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785