Autor: Ants Vill • 3. juuni 2024

Soome tsemendihüpe: kaks korda vähem CO2

Soomes algatatud uurimisprojekt on suunatud CO2 emissioonide kahandamisele betoonivaldkonnas 50% võrra ehk kaks korda. Rohelisema betooni saavutamise kogemustest ja uurimistest rääkis Soome Aalto ülikooli professor Jouni Punkki.
Professor Jouni Punkki. Foto: Erik Riikoja

Professor Jouni Punkki esines Tallinnas tänavu märtsis peetud Eesti betooniga tegelejaid ühendava Betooniühingu korraldatud järjekordsel Betoonipäeval, kus kuulutati välja ka lõppenud aasta parimad betoonehitised ning anti üle vastavad auhinnad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785