Autor: Ehitusuudised • 3. juuni 2024

Kortermajades muutub jahutus järjest olulisemaks

Kuidas saada hakkama kortermajas, mille ülemistel korrustel võib temperatuur tõusta kolmekümne soojakraadi ligi - selle kohta annavad nõu asjatundjad.
Foto: Andras Kralla

„Kui majas on selline probleem olemas, tuleb korteriühistul sellega ka tegelda, sest niisugune temperatuuritõus on juba inimesele ohtlik,“ tõdeb Eesti Korteriühistute Liidu (EKÜL) juhatuse esimees Andres Jaadla. „Kliimamuutused ning sellega seotud kuumalained on tulnud Eestisse selleks, et jääda ja küllap kahetseb nii mõnegi korrusmaja ühistu oma kinnistul kasvanud suurte puude mahalõikamist,“ rääkis Jaadla.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785