Autor: Ehitusuudised • 15. aprill 2024

Eesti suurima puithoone alla valati suurim kogus betooni

Loodusmaja maa-aluses osas toimus mastaapne betoonivalu. Tööde käigus valati kahes jaos kokku 5200 m3 betooni, mis moodustab tulevase hoonete komplekti vundamendiplaadi. Mahult on tegemist Eesti ühe lähiaja suurima järjestikuse vundamendiplaadi valuga.
Arhitekt: Kavakava

Lennusadamasse Eesti Meremuuseumi vesilennukite angaari ja Noblessneri vahele kerkiv kolmest hoonest koosnev Loodusmaja valmib Kliimaministeeriumi tellimisel ja Riigi Kinnisvara juhtimisel 2026. aasta sügistalvel. Valmimisel on tegemist Eesti suurima avalikus kasutuses puithoonega, mille põhikasutajaks saab Eesti Loodusmuuseum.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785