Autor: Urve Vilk • 2. aprill 2024

Arhitektid: nääklus, kas kool ehitada puidust või betoonist, viib tupikusse

Meie riigigümnaasiumide ehitus on olnud edulugu ja palju olulisem sellest, kas ehitada betoonist või puidust, võiks olla rajatavate koolihoonete puhul see, et liigume paindlike arhitektuursete lahenduste ja kvaliteetselt ettevalmistatud hangete suunas, leiavad arhitektid.
Eesti Arhitektide Liidu president Andro Mänd ütleb, et ruumi kvaliteet mõjutab õpilasi ja õpetajaid otseselt. Foto: Raul Mee

Eesti Arhitektide Liidu president Andro Mänd, kes on osalenud näiteks Rapla, Viljandi ja Tabasalu gümnaasiumi projekteerimises, ütleb, et ei saa väita, et me ei peaks raha nii palju betooni panema, kuna raha hariduses laiemalt napib.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785