Autor: Urve Vilk • 15. aprill 2024

Arjus: regulatsioone ehituses tuleb järjest juurde

Milttoni kestliku elukeskkonna ekspert Tõnis Arjus rääkis Targa Ehituse konverentsil ehitusmaterjalitootjate vestlusringis, et regulatsioone ehituses tuleb tulevikus juurde, mitte ei jää vähemaks.
Milttoni kestliku elukeskkonna ekspert Tõnis Arjus tõdeb, et materjalikasutust ja ressursitõhusust suunavad tõesti paljud erinevad kokkulepped.
Foto: Raul Mee

“Me räägime seni rohkem miljööst: puitehituse kasutusest, puitmaterjalide taaskasutusest jms, kuigi tõsi, see on piirdunud pigem fassaadidega ja see, mis toimub sees, on n-ö seeliku all ja seda me ei vaata ega kontrolli,” rääkis Tõnis Arjus konverentsi vestlusringis, et liikudes edasi süsiniku jalajälje ja kliima neutraalsuse osas, hakatakse rohkem reguleerima ka seda, kuidas millestki midagi ehitatakse. “Kui siiamaani oleme rääkinud väga üldiselt ja üldiselt kureerinud ehitussektorit avaliku sektori poolt, siis üha rohkem minnakse detailidesse, regulatsioone tuleb juurde.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785