Autor: Teeli Remmelg • 1. aprill 2024

FOTOGALERII Tark Ehitus konverents

Möödunud neljapäeval toimunud konverents “Tark ehitus 2024” tõi kokku ehitusettevõtete juhid, eksperdid ja riigiesindajad, et ühiselt arutada ehitussektori kitsaskohti ja leida lahendusi, kuidas täita uusi eesmärke, nõudeid ja olla efektiivsem. Vaata suurest galeriist, kes olid kohal ja millest räägiti.
Foto: Raul Mee

Konverentsil toimusid vestlusringid.

Kuidas teostub ja mida maksab kliimaeesmärkide täitmine Eesti ehitussektorile? - Jaan Mäe, Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees, Sven Mats, Matek´i tegevdirektor, Jarek Kurnitski, TalTech´i ehituse ja arhitektuuri instituudi direktor, Ivo Jaanisoo, kliimaministeeriumi elukeskkonna ja ringmajanduse asekantsl

Milline on Eesti ehitusmaterjalide tootjate olukord ja konkurentsivõime säilitamise väljavaated? - Tõnis Arjus, Miltton´i kestliku elukeskkonna ekspert, Jürgen Einpaul, Estkonsult projekteerija ja volitatud ehitusinsener, Mart Arro, Saint Gobain´i ja Eesti Ehitusmaterjalide Liidu juht

Vestlusring: millised on digilahenduste kiired kasutamata võimalused ehituse tõhustamisel terves elukaares? - Risto Vahenurm, Nordeconi digitaliseerimise ja innovatsiooni juht, Siim Vips, Bisly juhatuse esimees ja kaasasutaja, Regina Viljasaar-Frenzel, Kliimaministeeriumi e-hüppe programmijuht

Konverentsi teemasid kajastame edaspidi ehitusuudised.ee veebis.

28MAR2024 Konverents Tark Ehitus 2024 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785