Autor: Ehitusuudised • 4. aprill 2024

Arco Vara alustab uusi arendusprojekte

2024. aastal jätkub pingelise majandustsükli aeg, kuid Arco Vara on leidnud võimalusi laiendada oma arendustegevust uute projektidega.
Arco Vara juht Miko Niinemäe vaatab tulevikku positiivselt.
Foto: Andras Kralla

Arco Vara juht Miko Niinemäe nendib börsifirma 2023. aasta edukaid äritulemusi kokku võttes, et praegune majandustsükkel on loonud ettevõttele võimaluse laiendada oma arendustegevust uute projektidega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785