Autor: Ehitusuudised • 27. märts 2024

Imre Leetma: keskkond on oluline, kuid elame keerulisel ajal

Euroopa Liidus on käimas rohepööre. Meil Eestis on valmimas kliimaseadus. Kahjuks on suures rohepööramise hoos osa aktiviste vankrit lausa kummuli pööramas. Õnneks paneb reaalne elu paljud sellised uitmõtted oma raamidesse, kirjutas Eesti Betooniühingu esimees Imre Leetma.
Imre Leetma sõnul on Eesti betoonisektor suutnud viimastel aastatel enda keskkonnajälge vähendada.
Foto: Erik Riikoja

Sarnane lugu paistab juhtuvat ka betoonehitusega. Kui kõigepealt levitati arvamust, et betoon on kõige kurja juur, mille asendamine ehituses puiduga päästab maailma kliimakatastroofist, siis tegelikult on selge, et isegi kui puit saaks asendada kiviehitust, poleks selliseid koguseid puitu kuskilt võtta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785