Autor: Teeli Remmelg • 27. märts 2024

Dreibau OÜ pälvis auhinna Kiviõli päästehoone ehitamise eest

Üle hulga aja on Kiviõli saanud endale nüüdisaegse, hea arhitektuuriga hoone. Eesti riik on lõpuks näidanud linnas, et ta on kohal ja kui riik midagi teeb, on ka korralik arhitekt ning head ehitajad. Ehituse osapooli juhtis peatöövõtjana väike, aga kogenud ehitusfirma Dreibau OÜ, kelle hea töö leidis tunnustust ka “Aasta betoonehitis 2023” konkursil.

“Aasta betoonehitis 2023” konkursil tunnustati Ehitaja ajakirja ja ehitusuudiste.ee eripreemiaga Kiviõli Päästeameti ning Politsei- ja Piirivalveameti ühishoone peatöövõtja Dreibau OÜ.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785