Autor: Teeli Remmelg • 27. märts 2024

Betoon, mis meenutab musta mulda

Kalevi staadioni tantsupeod on meie pärimuskultuuri osa. Ka tuletorn suursündmusest osa – tema seinad oleks justkui tahutud kodumaisest settinud mustast mullast. Innovaatilise betoonikasutuse eest auhinnati tuletorni ka “Parim betoonehitis 2023“ konkursil eripreemiaga.

Kalevi staadioni tuletorn on oma funktsioonilt väga mitmekülgne, olles eeskätt väravaks staadionikatlale, tulevase Kalevi staadioni maa alla kavandatud spordiruumidele aga ventilatsioonitorustiku õhuvahetustorniks. Siin liiklevad nii korraldusmeeskonnad kui ka maratonide kolonnid ja rongkäigud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785