Autor: Teeli Remmelg • 27. märts 2024

Aasta betoonehitis 2023 - Erki Kilu unistus lapsepõlvest sai teoks

„Aasta betoonehitis 2023” konkursi võidutöö oli kui tellija, arhitekti, konstruktori ja ehitaja suurepärase koostöö eeskujulik näide. On näha, et tellija Erki Kilu on olnud betoonist võlutud ja viinud hästi läbimõeldult ellu enda ammuse unistuse lapsepõlvest.
Foto: Tonu Tunnel

Eramu Pirital asub linnaruumis, olles avalikult eksponeeritud kõigile möödujatele. Hoone eksponeeritavad pinnad on eheda väljanägemisega puhasvalu betoonpinnad. Kaasaegse arhitektuuriga eramu demonstreerib betooni nii ehitus- kui ka viimistlusmaterjalina, kus betoonitööd on teostatud erakordse täpsusega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785