Autor: Teeli Remmelg • 21. märts 2024

Ehituses on imelik aeg

Eelmistel aastatel on ehituses toimunud sisendite meeletu hinnatõus, tööjõu puudus, tohutu elukondlik arenduste maht, pandeemia ja mida kõike veel. Nii tekib endal ka küsimus, et mis aeg see on. Tegelikult on stabiilne aeg ehituses - kas hea või halb, sellele saab igaüks ise vastata, kirjutas Ehitustrust ASi juht Kaido Somelar ehitusliidrite arvamusküsitluses.
Ehitustrust ASi juht Kaido Somelar näeb murepilvi poliitikute tegevuse kohal.

Sektoris on toimunud olulised muutused. Väga suur muutus on toimunud objektide otstarbe muutuses. Elukondlik maht on suuresti vähenenud ja asemele on tulnud kaitseobjektid. Samuti on raha hinnatõus oluline faktor objektide käivitamise otsuse juures. Kogu selle teadmise juures võib öelda, et on stabiilne aeg ja keeruline on öelda et see on raske.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785