Autor: Teeli Remmelg • 15. veebruar 2024

Jaan Mäe: ehitus pakub väljakutseid, kuid ka uhkustunnet

Merko Ehitus Eesti uue juhatuse esimehe Jaan Mäe sõnul on teda ehitaja elukutse juures kinni hoidnud lisaks igapäevastele põnevatele väljakutsetele ka võimalus linnaruumis pea igal sammul uhkust tunda.
Jaan Mäe
Foto: Egert Kamenik

Intervjuu ilmus Veebruari Ehitaja ajakirjas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785