Autor: Ehitusuudised • 8. veebruar 2024

Merko kasvatas jõudsalt müügitulu ja ehitusportfelli

Merko kasvatas aastaga puhaskasumit 34% ning maksab ka sel aastal heldelt dividende.
Foto: Andras Kralla
Hoolimata Merko Ehituse väiksemast puhaskasumist neljandas kvartalis suutis ettevõte aastaga aastaga puhaskasumit 34% kasvatada. Ettevõtte ehitusteenuse lepingute portfell jätkas neljandas kvartalis kasvu ja ületab varasemaid ootusi

Merko Ehituse 2023. aasta neljanda kvartali müügitulu oli 126 miljonit eurot, mida on 12% vähem kui aasta varem. Aastane müügitulu kasvas aga 13% varasema aastaga võrreldes ning kokku teeniti 466 miljonit eurot. Väljaspool Eestit teenitud 12 kuu müügitulu osakaal oli 39,3%, aasta varem oli osakaal 50,1%.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785