Autor: Ehitusuudised • 23. november 2023

Merko Ehitus kontsernis ja Merko Ehitus Eestis vahetuvad juhatuse esimehed

Alates 1. jaanuarist 2012 Merko Ehitus kontserni juhatuse esimehena töötanud Andres Trinki ametiaeg lõpeb 31. detsembril 2023. Tulenevalt perekondlikel põhjustel Berliini kolimisest ei pikenda Andres Trink enda juhatuse liikme lepingut.
Merko Ehitus kontserni juhatuse esimehena töötanud Andres Trinki ametiaeg lõpeb 31. detsembril 2023.
Foto: Andras Kralla

Merko Ehitus nõukogu esimees Toomas Annus teeb järgmisel aktsionäride üldkoosolekul ettepaneku nimetada Andres Trink Merko Ehituse nõukogu liikmeks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785