Autor: Ehitusuudised • 27. november 2023

Merko kasvatas Arteri lepingut 20 miljoni euro võrra

Merko kiivrid Arteri kvartali nurgakivi panekul.
Foto: Andras Kralla
Merko sõlmis Tallinnas Olümpia hotelli vastas asuva Arteri keskuse arendaja Arter Kinnisvaraga lisaks 20 miljoni euro väärtuses lisatööde kokkuleppe, mille kohaselt teeb keskuses ligi 26 000 ruutmeetril sisetöid.

Tööde maksumus on ligikaudu 20 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Tööde valmimise tähtaeg on 2025. aasta kevadel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785